Annons


Tisdagsfrukost


Nu när jag är sjukskriven från träningen och bara får träna rehab med rörlighet och träpinnar, blir det en hel del mat här i bloggen.

Men mat älskar vi ju så, det kör vi vidare på tycker jag.

Dagens frukost blev en kesoröra som jag la på ekologiska naturella riskakor.

Annons

Kesoröra ingredienser:
250 g naturell keso
1-2 tsk svart rom
1 näve valnötter
Valfritt: 0,5-1 avokado (då blir röran mer matig och passar perfekt som sås/röra till lunch eller middag)

Gör så här:
Krossa valnötterna i antingen händerna eller skär sönder dom med en kniv på en skärbräda.
Krossa dom inte för mycket utan låt valnötskrosset vara i rätt stora bitar.

Lägg valnötskrosset i en bunke, häll i keson och romen i bunken och rör försiktigt om med en sked till en fin röra.

Lägg röran på riskakor eller ät som den är med kanske ett ägg på sidan.

Den här kesoröran funkar hur bra som helst att lägga på riskakor eller knäckebröd, att äta till måltider och speciellt till sallader dom dagar sallader känns för… torra.

Kesoröran brukar jag även skiva ned avokado i också som är hur gott som helst, och då blir det lite mer matigt och ännu mer mättande.

image

image

image

(0)





Laddar