Annons


Sladdlösa hörlurar från Urbanista


Tänk att det skulle ta mig fram tills idag att införskaffa mig ett par sladdlösa hörlurar.
Det är ju ett skämt med tanke på hur mycket jag tränar och springer. Haha!

Jag har alltid sprungit med hörlurar med sladd vilket är bland det jobbigaste som finns då sladden fastnar överallt. Men jag har hållt ut och sprungit lite mindre dunsigt och hoppigt. Inte för att det har hjälpt speciellt mycket.
Sladden hoppar upp och ned när man springer och fastnar i dragkedjor och sömmar i kläderna, och så hoppar hörluren ut ur örat. Hur mycket man än försöker springa fint och lugnt i rörelserna.

Annons

Men nu tog jag tag i saken och införskaffade mig ett par rosa (så klart) sladdlösa hörlurar från Urbanista som även har små utskott i hörluren som fäster i örat så att den verkligen inte kan lämna örat förrän man tar ut den.

Jag älskar mina nya lurar och vill ut och träna och springa hela tiden nu.

image

image


Laddar