Annons


Så var våren här igen.


Jag vet, jag vet, jag VET att det kommer snöa minst en gång till innan sommaren attackerar oss med både pollen och kallelser till att ta årets fästingspruta, och när vinterjackorna faktiskt ÄNTLIGEN åker upp på vinden eller ned i källaren, beroende på vad man har, och dom tunnare vårjackorna dammas av för att huttras in tidiga vårmorgnar och sena vårkvällar.

Annons

Vi VET att det bara är solen som värmer fram till maj, början på juni. Men det SKITER VI I.
Vi nordbor har gått i mörker snart 7 månader, och klär oss gärna så tunnt som möjligt så länge vi får kisa mot solen.

Och för att inte glömma våra solglasögon. Visst har dom kanske kommit till användning några dagar under vintern på en eventuell solsemester till andra sidan jordklotet, men nu ska dom äntligen få komma till användning på hemmaplan i kombination med vårjacka och en halsduk.

Uteserveringarna öppnar snart också, och den uteserveringen som har laddat upp med flest värmeslingor i taket vinner även flest gäster.
Sen kan man ju alltid värma kroppen med lite extra alkohol också. Så var det problemet löst.

Som vi har längtat!

image

Nu börjar Sverige leva igen efter ett halvår i ide.
Blommor, grön natur, fåglar som börjar sjunga, grus under skorna som knastrar istället för kramsnö, promenader runt varenda sjö eller elljusspår man kan komma åt och ja… Motorcyklar som ändrar hjärtrytm på varenda en som står och väntar på att det ska bli grön gubbe korsningen Kungsgatan Sveavägen.

Så får vi inte glömma träden i Kungsträdgården som blommar i 7,5 minut.
#Måstehinnatakort #Måstepostapåinstagram #Flowermodel

Jag älskar den nordiska våren.

I’m alive again. Stockholm is alive again!

image


Laddar