Annons


Ny hårlängd med Hair Talk av Therese Frieberg


En liten sak kan betyda så mycket för en person, och för mig är håret inte bara en liten sak, utan faktiskt något som betyder väldigt mycket för mig.

Nästan hela mitt liv har jag blekt och blonderat mitt hår, med några undantag då jag haft dom flesta färgerna man kan ha.

Annons

Jag har haft både långt och kort hår, och alltid fallit tillbaka på det långa för att det är i det långa håret jag trivs allra bäst i.

Korta frisyrer är så himla snyggt!
Men inte på mig. Jag vill ha mitt långa hår, och då vill jag ha lite hjälp med löshår för att göra det tjockt och hjälpa till med längden.

Med mitt tunna nordiska hår som jag slitit på i så många år med all blondering och blekning har jag tyckt att det har sett som allra vackrast ut och mest välvårdat med hjälp av löshår.

Men – Nackdelen med löshår är att det ofta sliter ännu mer på håret och tar sån förbaskat LÅNG TID att sätta i!
Flera timmar får man sitta och vänta på att slinga för slinga ska pillras in i håret.
Och så är det rätt dyrt om man vill ha bra kvalitet på håret och låta en bra frisör göra jobbet så att det faktiskt håller.

Sen när utväxten ska färgas och löshåret flyttas upp är håret ofta så himla slitet att man måste köpa nytt löshår som frisören får sätta i.

image

Mitt hår efter första färgningen från blond till brunett.
Mitt torra hår ville knappt suga åt sig av den bruna färgen och som ni kan se är mitt hår väldigt tunnt.

Så hörde jag av mig till frisören Therese Frieberg på Salong Bangs eftersom att jag vet att hon tillhör dom bästa.

”Hair Talk” sa hon och skrattade.

”Hair Talk?” frågade jag…

Sen öppnade hon nya dörrar för mig och jag är både såld och kär i Hair Talk och förstår inte varför jag inte har använt mig av det tidigare.

Det är både billigare, har bättre kvalitet och går mycket snabbare att både sätta i och ta ur.
Det tog henne endast 20 minuter att sätta i håret PLUS att det går lika lätt att ta ur håret och dessutom kan återanvändas flera gånger!
Ett stort plus för plånboken!

Hon berättade om en tjej som hade haft samma löshår från Hair Talk i 1 år!

image

Efter ett besök hos Therese Frieberg på Salong Bangs där hon fått till en helt fantastisk vacker brun färg i mitt hår, och använt Hair Talk som endast tog 20 minuter att sätta i!

Jag som tränar varje dag och dessutom varit utomlands i 2 veckor nu där det har blivit utsatt för sol, saltvatten, pool, svett, solkrämer, keps och hatt dagligen upplever fortfarande en fräsch känsla med håret som fortfarande håller sig silkeslent och dessutom fortfarande sitter stenhårt.

Boka tid hos Therese Frieberg på Salong Bangs idag, oavsett vad du vill göra med ditt hår.
[email protected]


Laddar