Annons


NOA Vildäpple & Krusbär


Kommer ni ihåg att jag var på utomhusyoga mitt inne i stan, mitt i Humlegården i somras?

Jag skrev att jag inte riktigt var en yogatjej, men att jag fick en upplevelse för livet då jag verkligen lyssnade, alltså LYSSNADE på yogainstruktören och tog till mig varenda ord från henne och varenda rörelse och andetag som vi skulle ta.
I slutet av passet var det faktiskt flera av oss som somnade på gräsmattan mitt i Humlegården när vi skulle ligga ned på rygg och slappna av efteråt. Jag var en av dom. 

Annons

Jag vet, jag började själv fnissa lite i huvudet först när hon sa att vi skulle slappna av och börja tacka jorden, gräset och träden och jag tittade upp på trädens grenar som dansade över mig och tänkte: Ja men tjeeena Björkis, tack skaru ha! Haha!

Så sa yogainstruktören en gång till att vi skulle tacka allt omkring oss så som jorden, gräset och träden.
Så jag stannade till med mina tankar och tänkte att vad fan, nu har jag ju gett 100% hela yogan, jag gör det hela vägen ut!
Så jag började KÄNNA gräset under mina fötter och mellan mina tår, och jag tackade allt omkring mig och tittade upp på träden, tittade på dom länge och kände hur jag verkligen tackade träden… Underlig med jävligt skön känsla det där.
Andningen blev långsam och tillslut slöt jag ögonen och somnade.

Trots taxibilar som argt hängde på tutan på cyklister som förvirrat men argt skrek tillbaka på taxibilarna på Sturegatan, en sopbil som hämtade glasflaskor från någon av nattklubbarna nere på Stureplan så det klirrade över hela Östermalm, barn som skrek och hundar som skällde på varandra så försvann allt oljud i ur mitt huvud.
Jag var här och det var nu och jag kände. KÄNDE.

Som sagt, underlig känsla det där.

Jag vet inte efter hur lång tid, men efter en stund gick personalen runt och väckte oss och bad oss sakta sätta oss upp.
Så fick alla en varsin NOA att svalka oss med.
Jag tog den med smak av Fläder och Rabarber.

Ikväll drack jag och min familj en varsin NOA av den senaste smaken Vildäpple och Krusbär till lördagsfilmen.
Jag med huvudet i mammas knä sipprandes på min flaska samtidigt som jag blev kliad i håret ikväll igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Laddar