Annons


Min stora kärlek Karl fyller 30 år idag!


Min underbara och helt fantastiska pojkvän Karl fyller 30 år idag!

För 1 månad sen friade han till mig när vi var på semester i Dominikanska Republiken, och det känns helt fantastiskt att jag ska gifta mig med den här personen som kan få mig att skratta på det mest hysteriskt fula sättet jag gör när jag gapskrattar så att tårarna sprutar, och som får mig att bli alldeles varm i kroppen med ett skönt pirr i magen när han tittar mig i ögonen och säger dom finaste sakerna man kan säga till en person.

Annons

Ibland undrar jag om han är på riktigt. Haha!
För hur mycket jag än gör mitt absolut bästa för att vara den bästa flickvännen i världen så ligger han alltid ett steg före med allt.
När jag ska göra något för honom så har han redan hunnit göra det för mig.

Jag kan inget annat än längta tills jag står där och tittar honom i ögonen och säger ja till att bli hans fru på vårt bröllop. Wow…

Stort grattis på födelsedagen älskling.
I mina ögon är du helt perfekt på alla sätt och det känns som en vinst varje morgon när jag vaknar upp bredvid dig.

Det är din 30-årsdag idag och jag ska se till att den blir något att titta tillbaka på och le åt.
Du förtjänar det bästa som livet har att erbjuda.

Jag älskar dig!

image

image

image

image

image

image

image


Laddar