Annons


Min fredagsfrukost såg ut så här…


Skratta inte nu för att min frukost idag ser jävligt tråkigt ut.. Haha! Eller ja, nu skrattar jag ju själv eftersom att den ser jävligt tråkigt ut, och jag inte har ”bloggat till det” på bilden.
Ja, ni vet… Ställt dit blommor, tagit bort underläggen så att endast marmorskivan syns under tallriken, ställt dit en kopp chailatte med hjärtformat skum på toppen och sprött en jävla massa guld i 18 karat över hela jävla tallriken.

Annons

Det här är min frukost.
En omelett fullproppad med grönsaker. Och så dricker jag ett stort glas vatten till eftersom att kroppen mår som bäst av det.

Och eftersom att jag äter som en gris behövs underläggen.

Kniv och gaffel och en servett instoppad i T-shirten under hakan är allt jag behöver för att ge min kropp denna underbara näring som ligger framför mig.

Om jag skär i den och visar er innehållet kommer jag inte kunna hindra mig själv från att börja äta, och då blir det ingen bild och heller inget blogginlägg.

Min omelett gör jag på 2 hela ägg + 3 äggvitor.
Sen vispar jag ihop det i en skål med en gaffel tills det blir rätt skummigt i skålen.
Jag tillsätter lite salt och lite svartpeppar och rör om lite till.
Sen häller jag ned det i en liten stekpanna på medelhög värme och lägger i dom grönsaker jag vill ha i min omelett.
Efter en stund, när kanterna börjar lossna från stekpannan rullar jag in kanterna som en fajitas, och vänder den så att ryggen på omeletten hamnar uppåt.
Där får den ligga i max 1 minut.

Bon apetit!

image


Laddar