Annons


Lördag morgon, träning och Pride!


Jag somnade på soffan igår med en Ben & Jerry’s Half Baked i min hand.
Tur att jag är glupsk och hade ätit upp all glass, annars hade det varit mindre kul att vakna imorse med glass över halva mig och i soffan.

Annons

Jag som brukar sova ut på mina helger till lunch, har sovit fantastisk gott på soffan inatt med fullproppad mage från gårdagens fredagsmiddag och glass.
Så jag vaknade kl 8 någon gång redo att ta över världen. Typ.

Jag släpade mig in i sovrummet och la mig i sängen för en stund sen för att sova vidare, men insåg att jag behöver en till madrass i sängen som är lite, lite, liiite mjukare då jag har sovit fantastisk gott i soffan som är lite mjukare än min liiite hårdare säng och inte kan somna om nu för att jag inte ligger lika skönt.

Well… Jag är förälskad i mina nya träningskläder från BLACC så jag har tagit mig upp från min tydligen inte så mjuka och sköna säng som jag har trott att jag har haft, bytt om till min nya BLACC-outfit, så ska jag bara äta lite frukost och sen cykla till SATS Hammarby Sjöstad och marklyfta, knäböja och rent av slakta benen.
Sen kan jag ju alltid försöka cykla hem igen med mina skakiga ben.. Hehe!
Det är nästan det roligaste av hela träningsdelen. Att gå in på gymmet med warrior face och sen halta hem med en tår i ögat redo att släppa taget och glida ned för kinden när som helst.

Just det! Pride-paraden är idag!
Den ska jag in och se!
Jag älskar lyckliga människor som sprider mer glädje och kärlek än en storvinst på Triss skulle kunna ge den mest behövande.

Lycka, kärlek, frihet, värme, vänskap… Pride!
Idag dansar vi runt i regnbågens glada färger, så får alla fyrkantiga människor rynka på näsan bäst dom vill.

image


Laddar