Annons


Lady in red and lady in black


Medan jag springer runt på sandkullarna i min röda bikini, springer Amelie runt i sin exakt likadana bikini fast i färgen svart.

Jag står på händer så att det flyger sand över både mig och henne när jag kastar upp mina fötter rakt upp i luften. Och så står jag i brygga på strandkanten tills vågorna slår upp på mig så jag faller ihop.
Amelie springer och skriker rakt ut och skrattar sådär otroligt högt som bara hon kan. Hon liksom springer runt i vågorna och skrattar jättehögt när vågorna sköljer över henne, mellan gångerna jag står i brygga och ramlar ihop.
Vi jobbar om vartannat så vi kan hålla koll på varandra.

Annons

Vågorna kan vara rätt starka här så att man kan dras med ut i havet. Viktigt det där med att inte lämna någon ur sikte.

Killarna som sitter och säljer Kap Verde-armband några stenkast bort verkar vilja vara med och leka just nu, men vi ignorerar dom och låtsas som om vi är ensamma på den här ön och stranden just nu.

image

image


Laddar