Annons


Konversation med grannpojke


Idag gick jag och tjejerna på Shape-passet på SATS Stureplan på lunchen i våra nya fina Stella Sport-kläder.

Varje gång vi går på pass tillsammans på olika SATS inne i stan i våra likadana Stella Sport-kläder får vi lika mycket uppmärksamhet varje gång när vi kliver in i träningslokalerna. Så klart. Haha!
Sist hade vi den fina blommiga kollektionen från Stella Sport på oss, och den här veckan och nästa vecka kommer vi träna i den här fräscha kollektionen i grönt och blått.

Annons

Haha! När jag gick ut med min lilla valp Bruce idag precis innan jag skulle gå hemifrån till SATS Stureplan för att möta upp tjejerna och gå på Shape-passet, stannade en liten pojke på ca 8 år mig utanför min port.

Pojken: Heeej!
Jag: Hej!
Pojken: Har du en mammaaa?
Jag: Nej… Eller JO för fan. Men hon bor inte här.
Pojken: Jag har träffat henne.
Jag: Jaha? Det har du..?
Pojken: Ah!
Jag: (Jag minns nog den här pojken när jag tänker efter, som hälsade på mig och Bruce förra veckan när jag hade en galet dålig dag med alldeles för lite sömn, flottigt hår som jag försökte gömma under både keps och luva, läsglasögon och stor jacka som nu har blivit min rasta-Bruce-jacka med lite hål på några ställen och några fläckar här och där som jag från Bruce när jag bär upp honom. Det är MIG han menar. Han tror att jag var min mamma förra veckan. Jag måste VERKLIGEN haft en dålig dag.)
Pojken: Jag träffade din mamma och din hund förut.
Jag: Jaha, det säger du.
Pojken: Vill du bli min vän?
Jag: (Shit, jag måste verkligen se ung ut i dom här Stella Sport-kläderna.) Ja, det är klart jag vill!
Pojken: Jag ska till Gröna Lund idag.
Jag: Men vad kul!
Pojken: Hur ofta går du ut med din hund?
Jag: Nästan varje timme.
Pojken: Får jag gå med er nu?
Jag: Vi ska precis gå upp igen och jag ska iväg.
Pojken: Aha. Det gör inget. Vi kan gå tillsammans sen.
Jag: Det låter bra.
Pojken: (Fick syn på sin pappa som kom gåendes.) Heeej pappa! Det här är min nya väään!
Pappan: Jaha ja. Är det så?
Jag: Haha! Ja, det stämmer. Hej!
Pappan: Hejhej!
Jag: Hej då! Ha så kul på Gröna Lund idag!
Pojken: Heeej dååå!

image

image

image


Laddar