Annons


Kärleken till konditionsträning


Nu när våren, eller okej… Nu när dom värsta minusgraderna inte biter tag i hela kroppen när man går utomhus längre, finns det inget bättre än att gå ut och springa och ta lååånga promenader.

Den här tiden på året tränar jag extra mycket kondition både inomhus och utomhus.
Så är det varje år för mig.
På vintern kryper jag in på gymmen och bygger en starkare och mer uthållig kropp, medan jag tränar mer hjärta och lungor, dvs kondition, under våren och sommaren. Då vill jag inte vara inomhus utan utnyttja den friska luften och att det faktiskt börjar bli ljusare utomhus.

Annons

Cykeln har jag tagit fram ur cykelförrådet också, så 15 minuters vardagsmotion och frisk luft till och från jobbet får jag varje dag också.

Detta syns även kroppsligt varje vår.
Så för er som vill tona era kroppar och bli tightare ska definitivt träna kondition.

Jag älskar att träna kondition.
Att ha en bra kondition är en skön känsla och gör att så mycket annat blir enklare i vardagen som att tex gå i trappor, springa till bussen, bära hem matkassarna, leka med barn i lekparken, gå ut med hunden, träna och mycket, mycket mer.

Och ni! Glöm inte maten – Då menar jag att ni fortfarande ska äta, men äta bra, naturlig och ren mat. Massor av grönsaker, bär och frukter som ni bara ska frossa i.


Laddar