Annons


Jag fick ett MMS:


Jag fick ett mms där Dogge är hemma hos min mamma Annica och plastpappa Tommy och får behandling och genomgång av hela sin kropp.
Jag förstår varför Tommy är en mycket eftertraktad naturläkare med lång kölista och jag förstår varför Dogge ler på bilden hos dom.

Annons

Tommy skriver inte ut medicin som döljer och bedövar smärtan, han hittar orsaken till smärtan istället.
Om du tex har migrän och går till doktorn får du imegrantabletter som bedövar smärtan, och med tiden får du öka dosen för att det ska bedöva smärtan som förmodligen blir värre med åren.
Tommy hittar problemet.
Vem vet, det kanske sitter en nerv i kläm mellan två kotor i nacken som är orsaken, då lossar han på det istället så att du aldrig mer får migrän.

Och det där med att det är så vanligt med att ett ben är längre än det andra nu för tiden, det verkar vara lika populärt och inne att säga som sotarmössor och Robinson-skägg på Söder. Förmodligen är ditt bäcken snett, och går du för länge med det speglar sig smärtan runt i kroppen som dominobrickor och vips får du ont i både fotleder, knäleder, rygg, axlar och nacke.
Låt honom rätta till det på dig istället för att gå runt och vara sned och ha ont.
Nästan hälften av alla mina PT-kunder har gått till honom för att behandlas och inte en enda av dom med smärtor eller symptom likt den andra, och alla har fått hjälp på en enda behandling.

Det kan vara värt att investera i sig själv ibland.

image


Laddar