Annons


Home sweet home!


Imorse vaknade jag upp på hotellrummet i Alicante i Spanien.
Nu har jag precis landat på Arlanda och är på väg hem.

Det känns så konstigt när man kan göra så här. Vakna upp i ett land och gå och lägga sig i ett annat land.

Annons

image

Det känns som att jag precis satt på trappan upp till hotellets entré med min packning och väntade på min taxi som skulle ta mig till flygplatsen i Alicante, fast att det var tidigt imorse.

image

Nu är jag verkligen supertrött och längtar bara efter att få komma hem, äta en stor middag, gosa med min lilla fina hundvalp Bruce och få krama om min fina kärlek, som för övrigt åkte Vasaloppet idag för första gången på 7 timmar och 7 minuter!

Jag följde honom i Vasaloppets app och fick hålla tillbaka både skrik och glädjetårar på Berlins flygplats där jag mellanlandade idag på väg hem. Haha!
Grattis älskling!

Jag har en känsla av att jag kommer decka när jag kommer hem för att jag är så trött i huvudet av alla intryck i helgen och av allt intensivt arbete, och att han kommer decka för att han är så utmattad i hela kroppen.

Jaja, bara 1 vecka kvar – Sen åker vi till Dominikanska Republiken! Wohoo!


Laddar