Annons


Fredagsmys är att må bra


Fredagsmys kan för många vara chips och dip. Och godis. Och läsk.

För mig är fredagsmys ett stort leende på läpparna tillsammans med någon jag tycker om.

Fredagsmys är alltså att vara på en plats jag tycker om eller att göra något jag tycker om med några eller någon som gör mig glad.

Annons

Träning är en stor prioritet i mitt liv så där har vi den första pusselbiten i mitt fredagsmys.
Sen avgudar jag min familj, mina vänner och min pojkvän.
Att sitta hemma i soffan och dela på en Ben & Jerry’s med dom är också mysigt men att få träna är det som verkligen gör min själ varm och glad.

Igår torsdag prioriterade jag att lämna blod istället för att träna efter jobbet. Och eftersom att jag inte tränade på morgonen innan jobbet igår så fick det bli en vilodag helt enkelt.

Jag är inget stort fan av pizza då det är en stor fet varm brödbit med tomatsås och massa pålägg på. Men det är standard för mig i samband med flytt. Och igår. Ja igår fick det bli årets första pizza. Sist jag åt pizza var den 3e december förra året när vi flyttade sist.

Så vilodag med pizza igår. Och gammaldags vaniljglass med svenska jordgubbar till efterrätt.
En helt vanlig torsdag i livet.

Jaja, nu är kl 04.45 och jag ska ut och jogga en skön 5 kilometers-runda innan jobbet.
Jag älskar min morgon-cardio. Att få vara helt själv och lyssna på Stockholms tystnad innan staden vaknar till liv och känna hur solen blir varmare och varmare i soluppgången för varje steg jag tar i min löpning.
Då mår jag bra…

Efter jobbet ska jag gymma tillsammans med min pojkvän. Wohoo!
Fredagsmys 2 gånger på en och samma dag!! Och dubbelmys efter jobbet att både få gymma OCH med en mycket speciell person också.

Fredag I’m in love!
Fredag I love you!

image


Laddar