Annons


Fotografering i Spanien idag


Hej allihop!

Idag har vi åkt många mil här i Spanien för att hitta dom perfekta platserna till varje bild jag skulle fotas på.

Vi började dagen med att fota mig i träningskläder i endast 9 grader, kall och hård vind och en del duggregn. Ibland blåste det så hårt att tårarna började rinna på mig.
Dom rann inte för att jag var ledsen utan för att vinden var så hård.

Annons

Allt jag kunde tänka på var hur ont jag hade i kroppen när jag skulle fotas för en artikel tidigt förra våren precis efter snön hade smält, i endast shorts och linne till Tidningen ShapeUp.
Jag och fotograf Pavel befann oss i Rålambshovsparken och jag trodde verkligen att jag skulle frysa ihjäl. Jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv.

image

Jag, Denise, Sofia och Emelie i baksätet på väg till nästa location att fotas på. Wohoo! Lyckan att få jobba tillsammans med ett helt fantastiskt crew med underbara tjejer!

Så det var bara att bita ihop idag och ta dom bilder vi skulle ta, för inget kommer någonsin göra lika ont som förra våren i Rålis. Haha!

När duggregnet började avta åkte vi mot nästa utvalda plats jag skulle fotas på.
Då började solen tränga fram genom molnen, och ju längre vi åkte med bilen, ju mer trängde solen genom molnen och tillslut kunde vi se några solstrålar längre bort mot Torrevieja dit vi skulle.

image

Jag och fotograf Pavel som även är min fina vän sedan 10 år tillbaka.

Väl i Torrevieja hade vi några fler träningskläder kvar att fota innan det var dags för mig att fotas i alla bikinisar.

Så lite kvällssol fick vi vilket gjorde både mig och hela gänget mycket lyckliga, och trots duggregn, blåsigt och det hårda temeperatur-fallet just idag när jag skulle fotas, fick vi till fina bilder hela dagen idag!

Tack till:
Fotograf – Pavel Maira
Makeup – Sofia Sjöberg
Makeup ass – Emelie Axelson
Hår – Therese Frieberg
Face, beauty & fransar – Elita Löfblad
Stylist – Isabelle Håwi
Stylist ass – Denise Stark
Sportamore


Laddar