Annons


Fotografering i Spanien i helgen


Idag rev jag av veckans sista pass inför en fotografering jag ska göra i Spanien i helgen.

Imorgon fredag flyger jag ned till Alicante där foto-crewet möter upp mig på flygplatsen för att sen åka vidare till hotellet.

Annons

Nere i Spanien ska jag fotas i både träningskläder och… Badkläder!
Bikinisarna ska bli så kul att fotas i då jag endast fotat för träningskläder innan. Så dom bilderna i badkläder ska bli riktigt roliga att göra!

image

Då jag nästan bara har tränat kondition dom senaste 2 veckorna och knappt gymmet och tränat någon styrketräning alls, ville jag lyfta lite vikter idag ändå. Det var ändå det sista passet innan jag åker och vill gotta mig i träningsvärk på flyget imorgon och förhoppningsvis under helgen då jag inte hinner träna på 3 dagar nu.

Igår sprang jag 1 mil på 52 minuter och upptäckte att min ena tå och tånagel var blodig när jag tog av mig skorna efteråt.
Jag hade inte ont eller något, så förmodligen lite skavis efter alla mil jag avverkat dom senaste dagarna..

Idag såg mitt 30 minuters-pass ut så här:

1.) 1 km snabb löpning (så snabbt jag kunde)

2.) Superset:
10 st Back squat 40 kg
20 st Utfallssteg på plats med 5 kg i båda händerna
x 3 varv

3.) 1 km snabb löpning (så snabbt jag kunde)

4.) Superset:
20 st Sumo squat med 32 kg kettlebell
20 st Russian kettlebellsving 24 kg
x 3 varv

image

Jag hade sååå bra flow när jag tränade idag, och både konditionen kändes riktigt bra och övningarna tog där dom skulle, så jag hade velat fortsätta med mycket fler övningar i minst 30 minuter till, och köra ännu mer löpning. Men jag hann inte!

Men det gör inget.
Jag har tränat riktigt bra dom senaste dagarna, så nu ska jag bara vila i 3 dagar från träningen och ha så kul jag bara kan på fotograferingen.

Jag lovar att uppdatera så mycket jag kan mellan fotandet, och ta så mycket behind the scenes-bilder jag kan så ni får en lite smygtitt innan bilderna släpps.


Laddar