Annons


Fast i sandstormen på Kap Verde


Okej, gjorde inte jag årets kärleksförklaring till Kap Verde i förra blogginlägget, och hur vi precis skulle flyga hem till Stockholm denna vackra tisdag och landar tidigt onsdag morgon och jada jada.

Annons

Årets Hej-då-Kap-Verde-som-jag-varmt-rekommenderar-blogginlägg.

När klockan slår 15.15 idag och vi alla som ska till Stockholm står uppradade utanför hotellets entré och väntar på transferbussen, så dyker en av två bussar upp.
Tjejerna från Fritidsresor säger att det är en till transferbuss på väg och att det är sandstorm på ön och förseningar med flygen.
Vi som inte kommer med på första bussen kan gå in och sätta sig i lobbyn så länge.

Amelie backar mot entrén pga att alla står som packade sillar utanför och gör årets Cartoon-vurpa över en barnvagn.
Pang. Amelie sitter på klinkersplattorna med en barnvagn under sig.
Hon säger inte ett ord.

Slog hon i huvudet?
Tappade hon av?
Blöder hon?
Gjorde hon sig illa?

För att inte uppmärksamma alla om vurpan, ifall att någon av någon konstig anledning missade den, så valde jag att inte skrika rakt ut och fråga hur det gick, utan gå fram till henne och fråga om det gick bra.

Amelie: Det var ju inte så JÄVLA smart att ställa den DÄR?!

Jag trodde jag skulle dö av garv! Haha!

När hon väl ställt sig upp igen och jag hade svalt mitt skratt (Så oschysst av mig att vilja garva åt henne. Haha!) så ramlar föräldrarnas barn över sin egen vagn och gör samma vurpa som Amelie.

Jag trodde jag skulle garva sönder mig igen, så jag tar upp mobilen och börjar pillra på den som om jag läste något kul på den. Haha!

Väl på bussen på väg till Kap Verdes flygplats frågade jag hur det gick med henne och varför hon satt kvar så länge på marken efter vurpan.

Amelie: För jag hade sån JÄVLA träningsvärk och tänkte att det skulle göra förjävla ont att resa mig upp, plus att vaden började krampa.

Jag kunde inte mer än skrikskratta rakt ut över hela transferbussen. Haha!

Väl på flygplatsen blev allas flygplan inställda pga den där sandstormen som dom pratade om på hotellet, så här sitter vi nu i hotellets lobby igen, ovetandes om när och hur vi ska komma hem till Stockholm igen.

Imorgon onsdag kl 8.00 (10.00 svensk tid) ska vi få mer information av Fritidsresor här i lobbyn.

Another day in paradise med andra ord!

image


Laddar