Annons


Det här är Lean Protein från Star Nutrition Hers


Gymgrossisten har ett eget märke som heter Star Nutrition.

I våras släppte Gymgrossisten sitt syskon-kosttillskott till Star Nutrition som heter Star Nutrition Hers.

Star Nutrition Hers är utformat för att passa tjejers behov lite bättre.
Självklart kan killar också använda Star Nutrition Hers, för den enda skillnaden är att ”tjej-serien” Hers innehåller en hel del vitaminer som tjejer behöver extra av som tex järn, samt inte innehåller lika mycket kalorier som i andra kosttillskott då tjejer generellt gör av med färre kalorier varje dag än vad killar gör.

Annons

Min pojkvän brukar skratta och säga att varje gång han använder Star Nutrition Hers som tex att äta en Lean Protein Bar som bara innehåller 91 kalorier, eller dricker proteinet Lean Protein så kan han äta ännu mer mat då han har mer kalorier kvar att få i sig under dagen än att äta sig mätt på endast kosttillskott. Haha!

Jag har sedan Gymgrossisten släppte sin Star Nutrition Hers-serie hållt hårt i dom kosttillskotten.

Proteinpulvrena har ett högt proteininnehåll, BCAA (aminosyrorna) innehåller ett högt innehåll aminosyror, proteinbarsen innehåller ett högt proteininnehåll, inget socker och endast 91 kalorier.

Vad är Lean Protein?

Lean Protein är ett högkvalitativt proteinpulver från Star Nutrition Hers tillverkat av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat med tillsatta enzymer för förbättrat upptag.

Lean Protein är berikat med enzymer för förbättrast upptag som är skonsamt mot magen.
Det har ett lågt fett- och sockerinnehåll (endast 0,6 g socker per portion!) och ett högvärdigt protein för uppbyggnad av muskelmassa.

Det är ett lättblandat protein som inte klumpar och finns i 4 goda smaker.

Varför ska jag dricka Lean Protein?

Att en aktiv livsstil och målinriktade resultat kräver ett högt intag av protein lär inte ha undgått någon hårt tränande atlet vid det här laget.
Jag rekommenderar alla mina PT-kunder ett högt proteininnehåll dagligen oavsett mål med träningen. Oavsett som du vill träna för att hålla igång eller tävla i crossfit så är ett högt proteininnehåll dagligen en viktig ingrediens.

Lean Protein är Star Nutrition Hers spännande bidrag till utbudet med en genomarbetad sammansättning av alla de viktiga näringsämnen som behövs i jakten på en välsvarvad fysik och hälsosamt leverne.

Innehåll Star Nutrition Hers Lean Protein (beroende på smak):
Per 100 g:
Energi: 376-379 kcal
Fett: 5 g
Kolhydrater: 4 g
Varav sockerarter: 2 g
Protein: 78-80 g

image

image


Laddar