Annons


20% rabatt på Gymgrossisten.com


Från och med idag söndag 4 oktober och hela nästa vecka ut till och med söndag 11 oktober får ni 20% rabatt på alla Star-produkter på Gymgrossisten.com.

Star Nutrition och Star Nutrition Hers är dom kosttillskotten jag själv använder.

Annons

Uppge LI-STAR och få 20% rabatt på ALLA Star Nutrition och Star Nutrition Hers-produkter hela veckan ut.

Dom kosttillskotten jag själv använder mig av är:

1. BCAA, Star Nutrition Hers.
– Dricker varje morgon innan frukost och innan eller under alla mina träningspass.

2. Shape, Star Nutrition Hers.
– Jag tar en kapsel varje morgon när jag vaknar. Uppiggande kapslar som kickar igång din naturliga metabolism ordentligt.

3. Lean Protein, Star Nutrition Hers och Whey-80, Star Nutrition.
– Proteinpulver som jag dricker EFTER varje träningspass för att fylla på ordentligt med protein när min kropp är som mest nedbruten och mina muskler är i störst behov av påfyllning av protein.
Jag varierar mellan Lean Protein och Whey-80 beroende på vilken smak jag är sugen på. Whey-80 köper jag alltid en 4-kilos-påse av i smaken vanilj för att det alltid är något man bör ha hemma.
Vid hektiska dagar när måltider hamnar i andra hand kan en proteindrink ersätta en av mina måltider. Mättande, gott och går snabbt att både blanda och dricka.

4. PWO Rush, Star Nutrition Hers.
– Dagar då jag behöver en extra spark i rumpan på gymmet är PWO Rush min räddare som höjer min prestation, piggar upp, ökar min uthållighet och vilja. Det i sin tur gör att jag presterar bättre på gymmet vilket i sin tur ger min bättre resultat.

5. Lean Protein Bar, Star Nutrition Hers.
– Perfekta proteinbars i små perfekta storlekar som är grymma att äta när man är på språng eller för att fylla på med energi innan eller efter ett träningspass. Eller till kaffet helt enkelt.
Knappt något socker i och dom är supergoda, speciellt chokladen som är min favorit!

Passa på att fylla på i era skafferier nu. Oavsett om ni precis har köpt kosttillskott så kan man inte ha för mycket hemma. Och när era kosttillskott är slut så måste ni ju ändå köpa nya, så passa på att köpa nu när ni får rabatt.

image


Laddar